Loopbaanbegeleiding

Ontdek welke job écht bij je past

Leer je talenten kennen, ontdek je mogelijkheden en haal meer plezier uit je werk.

May your choices reflect your hopes,
not your fears

– Nelson Mandela

Twijfels over je huidige job? Wil je meer voldoening halen uit je werk? Is je work-life balance wat zoek? Wil je weten wat jouw talenten en mogelijkheden zijn? Of droom je wel eens van je eigen zaak?

Loopbaanbegeleiding helpt je zaken helder te krijgen en maakt je klaar voor een volgende stap.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding helpt je niet alleen bij het in kaart brengen van jouw talenten en competenties, het zet jezelf actief aan het stuur van jouw loopbaan. Dit doen we aan de hand van individuele begeleiding waarbij gesprekken, denk- en doe oefeningen, opdrachten, actie- en ontwikkelingspunten horen.

Het resultaat is een duidelijk visie over het vervolg van jouw loopbaan, afgestemd op jouw talenten. En een bijhorend actieplan.

VDAB Loopbaancheques

Loopbaancheques zijn een steunmaatregel van de Vlaamse overheid voor het volgen van loopbaanbegeleiding via een erkend centrum. De cheques kan je online bestellen via  de website van de VDAB en zijn zowel voor ondernemers (zelfstandigen, freelancers, zaakvoerders) als werknemers bedoeld.

Meer weten over loopbaanbegeleiding of over de VDAB loopbaancheques? Contacteer me vrijblijvend.

Hoe verloopt loopbaanbegeleiding?

Via de automatische afsprakentool kan je eenvoudig zelf een afspraak inplannen. Voor een eerste gesprek kan je kiezen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur. Als je graag onmiddellijk aan de slag gaat, kan je ook een volledige sessie inboeken.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via hello@charlineneyrinck.be of via +32 472 37 71 73. Ik help je graag verder!

Wil je gebruik maken van de loopbaancheques?

Zo vraag je eenvoudig loopbaancheques aan:

  • Surf naar de website van de VDAB https://www.vdab.be/mijnloopbaan of bel naar het gratis nummer 0800 30 700 om je eerste loopbaancheque aan te vragen.
  • Op de homepagina van “Mijn loopbaan”, kies je in het rechtermenu de link ‘Aanvraag loopbaancheques’.
  • Wanneer je recht hebt op de loopbaancheques, ontvang je van de firma Edenred een overschrijvingsformulier voor een bedrag van €40. Je mag de overschrijving zelf voldoen of aan je werkgever bezorgen indien deze heeft aangegeven de cheque voor je te betalen via de derdebetalersregeling.
  • Zodra Edenred je betaling verwerkt heeft, ontvang je je loopbaancheque per mail. Deze cheque blijft 3 maanden geldig. Stuur je cheque vóór je eerste afspraak naar hello@charlineneyrinck.be of breng deze mee op je eerste afspraak. Afspraken kunnen telefonisch +32 472 37 71 73, per mail hello@charlineneyrinck.be of via de automatische afspraakplanner (zie contactpagina) worden gemaakt.
  • Voor één loopbaancheque betaal je €40 aan de VDAB. De eerste cheque is goed voor 4 uur loopbaanbegeleiding. Je kan slechts één loopbaancheque per keer bestellen. Nadat je je eerste 4 uur loopbaanbegeleiding achter de rug hebt, kan je een tweede loopbaancheque bestellen voor 3 uur begeleiding.
  • Na de eerste 4 uur (1ste cheque) hebben we samen jouw doel geformuleerd en een bijhorend ontwikkelingsplan gemaakt. Tijdens de laatste 3 uur (2de cheque) werken we verder met jouw persoonlijk actieplan.
  • Aanpak: persoonlijke gesprekken, voor te bereiden werkdocumenten, oefeningen en vragenlijsten, loopbaan- of talententesten. En eventueel een wandeling in de natuur.
  • De loopbaancheques zijn een subsidie op persoonlijke naam. Dit staat los van je werkgever. Deze wordt dan ook niet op de hoogte gebracht van jouw loopbaanbegeleiding.

Kom je niet in aanmerking voor loopbaancheques?
Geen nood, neem gerust contact op voor andere mogelijkheden.

In samenwerking met

Jouw volgend hoofdstuk begint hier

Neem vrijblijvend contact op en bespreek jouw persoonlijke motivatie.

Of loopbaanbegeleiding werkt?

Lees hier hoe anderen die jou voorgingen loopbaancoaching hebben ervaren: