Missie | Bio

Welkom! Ik ben Charline

Mijn missie is mensen en organisaties begeleiden naar meer veerkracht, energie en (werk)geluk. Via coaching of bemiddeling begeleid ik je op duurzame wijze naar een betere balans. Het resultaat is een oplossing op maat, waarbij ‘wat je doet’ in lijn is met ‘wie je bent’.

Mijn achtergrond

Vooraleer ik mijn praktijk startte als coach en bemiddelaar was ik bijna 9 jaar actief aan de Balie. Als advocate zag ik vaak vanop de eerste rij hoe ontwrichtte relaties met onszelf en anderen leiden tot energievretende conflicten. Telkens opnieuw viel het me op: de kwaliteit van onze relaties met anderen en onszelf is cruciaal voor ons professioneel en persoonlijk welzijn. Verstoorde relaties kunnen ons mentaal en fysiek zó beïnvloeden dat we het contact met onszelf, ons lichaam en anderen verliezen.

Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ en vanuit een verlangen om win-win situaties te creëren, ben ik me gaan richten op coaching en bemiddeling. Dat ging niet vanzelf. Een periode van heroriëntering, loopbaanbegeleiding, opleidingen en persoonlijke ontwikkeling ging hieraan vooraf. Ik leerde mezelf beter kennen en merkte gaandeweg dat coachen en bemiddelen me veel gelukkiger maakte dan de advocatuur.

Omdat ik niet over één nacht ijs ga en ik het belangrijk vind om kwaliteit te kunnen leveren in wat ik doe, startte ik met een opleiding tot erkend bemiddelaar en verschillende coachopleidingen, waarbij ik me specialiseerde tot loopbaanprofessional en stress- en burn-out coach.

Begin 2021 hing ik mijn toga aan de haak om me volledig te focussen op datgene wat ik het allerliefste doe: mensen helpen om meer richting, energie en daadkracht te vinden. Vandaag ben ik trots dat ik doe wat ik doe. De combinatie advocatuur,  bemiddeling en coaching zorgt voor een kruisbestuiving en verruimt mijn blik op verschillende gebieden.

Om mezelf nog meer te verdiepen in menselijk gedrag en welzijn, startte ik een opleiding als Klinisch Psycholoog aan de VUB. Zelf blijven groeien en steeds bijleren geeft me energie. Ik hoop deze energie op jou te kunnen overbrengen om het beste uit jezelf te halen en een leven te leiden dat past bij wie je bent. Je mag van mij een professionele aanpak verwachten, een ‘no-nonsense’ stijl en oprechte betrokkenheid.

Voorstelling Charline

Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen?

Contacteer me geheel vrijblijvend voor meer info.