Workouts

Gezonde geest in een gezond lichaam

Voldoende beweging is essentieel voor je mentaal welzijn en fysieke gezondheid.  Ik ben heel erg overtuigd van het motto ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ en startte van daaruit ook een opleiding tot sportcoach, gespecialiseerd in High Intensity Interval Training.

Gemotiveerde sportersgroep

Initieel volgde ik de opleiding puur uit interesse voor mezelf, zonder de intentie er effectief iets mee te doen. Tijdens de coronaperiode begon het te kriebelen en startte ik met het geven van workouts aan vrienden en familie. Intussen zijn we uitgegroeid tot een gemotiveerde sportersgroep en staan we elke week paraat om het beste van onszelf te geven om op een plezante manier aan onze gezondheid te werken. Het geeft een enorme energieboost die ik ook hoop door te kunnen geven aan jou!

Outdoor full body workout

Het is een full body workout dus alle spiergroepen komen aan bod. We sporten altijd buiten – ja, altijd – door weer en wind! Dat zorgt voor extra energie en vitamine D!

Ik probeer zoveel mogelijk variatie in elke les te brengen. Zo blijf je je lichaam telkens opnieuw uitdagen en blijft het ook leuk en verrassend.

Heb je nog nooit gesport? Geen probleem, je kan alle oefeningen op je eigen tempo doen! Ben je een getrainde sporter? Verbeter je sportprestaties door al je spiergroepen te trainen.

Geef jezelf een energieboost en boek hier je workout!

Woensdag 20u tot 21u (@B&B de Hullebrug in Itegem)
Zaterdag 8u tot 9u (@Herdersstraat 13, 2560 Bevel)
Zaterdag 9u30 tot 10u (@Herdersstraat 13, 2560 Bevel)
Zondag 9u30 (@B&B de Hullebrug in Itegem)
OPGELET: max. 20 personen per les

Wat onze sporters vertellen

Lees hier hoe onze enthousiaste sporters de workouts ervaren: